Daisy Saeys

Hoe gaat BMI België om met het Coronavirus?

BMI houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van de federale overheid nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant?
Download als .pdf
BMI Corona virus

Hoe gaat BMI België om met het Coronavirus en wat betekent dit voor u?

De gezondheid en het welzijn van onze mensen, onze klanten, leveranciers en andere relaties is het meest belangrijk voor ons. BMI houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van de federale overheid nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant?

Telefonisch normaal bereikbaar
De BMI Verkoop Binnendienst (Icopal en Monier) werkt vanuit thuis, er is permanent 1 persoon van de binnendienst Monier en Icopal aanwezig. Telefonisch zijn zij bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Met al uw vragen kunt u dus gewoon terecht bij uw BMI contactpersonen, ook ons Sales team werkt van thuis uit en is dus telefonisch bereikbaar. Zij helpen u graag! 

Klantbezoeken
Wij doen geen klantbezoeken meer en gaan alles met u zoveel mogelijk telefonisch afstemmen. Dit in het belang van iedereen om verspreiding te beperken. Uiteraard zijn zij beschikbaar en bereid met u voor oplossingen te zorgen in mate wat is toegelaten in de regelgeving rond Corona. 

Leveringen 
Op dit moment vinden de leveringen volgens planning plaats tenzij met u anders wordt gecommuniceerd. Wij merken dat het moeilijk is om nog vrachten te kunnen reserveren voor levering en zoeken hier naar oplossingen om u nog verder te helpen.


Afhalen materialen
Hellend dak (BMI Monier): 
Afhalingen en leveringen van hellend dak materialen is mogelijk nadat u hiervan een bevestiging heeft ontvangen van de Binnendienst van BMI Monier. 

Plat dak (BMI Icopal): 
Voor de plat dak materialen geldt hetzelfde. U krijgt bevestiging door van onze Binnendienst n.a.v. leveringen.

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met onze Binnendienst of ons Sales team.


Productie werkt door
Op dit moment verlopen de productie in Nederland en Duitsland grotendeels volgens planning, met uitzondering van Frankrijk. Wij informeren u nog specifiek i.v.m. de verschillende locaties en de landelijke maatregelen. Natuurlijk willen we onze medewerkers op de fabrieken ook zo goed mogelijk beschermen tegen het Coronavirus. Om besmetting te voorkomen, werken en pauzeren zij in kleine teams, houden afstand tot elkaar en volgen extra hygiëneregels. Verder hebben wij aanvullende maatregelen genomen zoals extra schoonmaakronden met desinfectie en vergaderen op alternatieve wijze (via Google hangout of teleconferentie).

Samen doen wij al het mogelijke om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, voor iedereen een veilige werkomgeving te creëren én onze verplichtingen naar u zo zorgvuldig mogelijk na te komen. Wij wensen u en uw collega’s veel sterkte in deze onzekere tijden.

Bovenstaande is de situatie op dit moment. Via onze websites www.monier.be en www.icopal.be houden wij u op de hoogte van eventuele veranderingen en onze meest actuele maatregelen.


Met vriendelijke groet,
BMI België                                                                      BMI Benelux
                                       
Daisy Saeys                                                                   Bert de Ru
Sales Director België                                                     Managing Director