Over BMI Belgium

BMI Belgium - Uw partner voor hellende en platte daken in België! Met onze innovatieve en duurzame oplossingen van BMI Monier en BMI Icopal maken wij meer mogelijk voor uw dak.
Over BMI Belgium

Onze merken

Ons assortiment omvat onder meer bitumen en kunststof dakbedekkingen, keramische en betonnen dakpannen, lichtgewicht stalen dakpanelementen, isolatie, zonne-energiesystemen en technisch advies.

Wij hebben alle onderdelen in huis om tot een esthetisch perfect weerbestendig dak te komen.

BMI Benelux Organisatie

BMI Monier 

BMI Monier heeft twee verkoopkantoren, een in Montfoort (Nederland) en een in Aalst (België). Met ruim 200 medewerkers bieden wij onze klanten in de Benelux een breed assortiment keramische, stalen en betonnen dakpannen, daksysteemcomponenten, isolatie, zonne-energiesystemen en technisch advies.

BMI Monier beschikt tevens over drie productielocaties in Nederland en één in België.

In Tegelen en Woerden wordt het grootste deel van het keramische dakpannen assortiment geproduceerd. De productie van betondakpannen vindt plaats in Susteren en het Belgische Tessenderlo.

Verder heeft BMI Monier Benelux ook dakpannen in het assortiment die door zusterorganisaties binnen BMI Group (o.a. Duitsland en Frankrijk) worden geproduceerd.

BMI Icopal

BMI Icopal heeft twee verkoopkantoren, een in Montfoort (Nederland) en een in Aalst (België) en biedt een breed assortiment bitumen en kunststof dakbedekking voor platte daken, aangevuld met daarop afgestemde dak accessoires.

De producten van BMI Icopal onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Met onze researchafdeling investeren wij in milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak van onze producten.

De productie van de bitumen en Icopal Universal dakbanen vindt plaats in Groningen. BMI Icopal heeft verder ook dakbanen in het assortiment die door zusterorganisaties (o.a. Duitsland en Frankrijk) binnen BMI Group worden geproduceerd.

Vacatures bij BMI Belgium

Vacatures bij BMI Belgium

Versterk ons team !

Bij BMI kijken wij voortdurend naar manieren om onszelf, onze producten en de processen die we gebruiken te verbeteren.

Van onze deskundige sales medewerkers tot onze marketing specialisten, onze technische experts tot onze bekwame productiemedewerkers, we waarderen elke rol. Maar het is de verbinding die we als team hebben waar de echte magie plaatsvindt.

Door samen te werken kunnen we geweldige dingen bereiken.

Vacatures

Wij maken meer van uw dak

BMI Group

BMI Group

BMI Monier en BMI Icopal zijn onderdeel van de BMI Group (Braas - Monier - Icopal). BMI Group is een wereldwijde toonaangevende producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende en platte daken.

De BMI Group is medio 2017 ontstaan door de samenvoeging van Braas-Monier (dakpannen) en Icopal (bitumen en kunststof dakbanen). Met deze fusie is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa ontstaan.

Met enorme toewijding en expertise van het hele team wil BMI altijd op het allerhoogste niveau presteren en inspireren. Of het nu om hellende of platte daken gaat, elk dak wordt gezien als een daksysteem waarvoor alleen het beste goed genoeg is. BMI bundelt niet alleen haar producten, maar ook haar krachten op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

BMI Group heeft een hoofdkantoor in Engeland en heeft ca. 9.600 medewerkers in meer dan 40 landen wereldwijd. Achter BMI Group staat de holdingmaatschappij Standard Industries, tevens eigenaar van GAF, in Noord-Amerika de marktleider in dakafdichtingen.

A man and a lady on the roof