BMI Academy

Kennis over daken opdoen of uw kennis up-to-date houden? U en uw team zijn van harte welkom in de BMI Academy. Kom langs en word een krak in uw vak!
Inschrijven voor een opleiding
De BMI Academy bestaat uit een theorielokaal en een grote praktijkruimte.

Welkom bij de BMI Academy

Welkom bij de BMI Academy

De BMI Academy biedt een gevarieerd pakket aan theoretische en praktische dakopleidingen. U kan deze trainingen volgen in het modern en goed uitgerust BMI Academy trainingscentrum in Aalst maar ook bij u op locatie.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn product- en systeemkennis, toepassing & verwerking en dakdetailleringen maar ook uw eigen wensen zijn in overleg in het programma in te passen.

Opleidingen platte en hellende daken

De opzet van onze opleidingen is een mooie combinatie van theorie en praktijk. Naast een gedegen basiskennis over platte en/of hellende daken, komen ook commerciële aspecten van de verschillende producten tijdens de trainingen aan bod.

Het BMI kantoor in Aalst beschikt hiervoor over een goed uitgerust theorielokaal en een grote praktijkruimte met verschillende daken waarin de meest voorkomende dakdetailleringen zijn opgenomen.

Toppers van het dakToppers van het dak

Opleidingsoverzicht hellend dak

Opleidingsoverzicht hellend dak

Van duurzame oplossingen met beton tot de keramische dakbedekkingen met hun bijhorende daksysteemcomponenten, het hellende dak biedt een waaier aan mogelijkheden en dus ook een veelvoud aan technieken.

Kom ze ontdekken in de BMI Academy!

BMI Academy Aalst

Opleidingsoverzicht plat dak

Opleidingsoverzicht plat dak

Wist u dat BMI voor elk dak en elke waterdichting een oplossing kan bieden? Denkt u aan een (dak)terras, een groendak, een luchtzuiverend dak of een wit dak?

Laat u onderdompelen in de wereld van het platte dak in de BMI Academy!

BMI Academy Aalst praktijkopleiding Universal

Meer weten over de onderwerpen van de BMI Academy?