Assortiments-wijzigingen

Wij optimaliseren ons assortiment dakpannen voortdurend op basis van de wensen van onze klanten, nieuwe productiemethodes en technologie. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest recente wijzigingen.
Assortimentswijzigingen

Vernieuwde Sneldek

Vernieuwde Sneldek

Onze Sneldek dakpannen zijn vernieuwd. Binnenkort is deze tijdloze dakpan verkrijgbaar met de nieuwe Star toplaag. Ook is de uitvoering met de bekende Novo+ afwerking in aangepaste dimensies verkrijgbaar, waardoor deze 1 op 1 uitwisselbaar wordt met de duurzaam geproduceerde modellen Sneldek Star en Tegalit. Dat betekent voor u maximale flexibiliteit in uw keuze!


Meer informatie? Bekijk hier de vernieuwde Sneldek.

Vernieuwde Sneldek

Brugse pan

Brugse pan

De Brugse pan is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren Novo+ zwart en rood en Natura blauwgrijs. De kleur Novo+ zwart vervangt de huidige kleur Natura antraciet.

Brugse pan kleuren op foto: Natura blauwgrijs, Novo+ zwart en rood.

Brugse pan kleuren

Nieuwe afwerking Horizon

Nieuwe afwerking Horizon

De Horizon is vanaf nu voorzien van een nieuwe, duurzame Novo+ coating in de kleuren zwart en granietgrijs. Deze kleuren vervangen de oude kleuren Natura antraciet en Natura granietgrijs.

Kleuren Horizon op foto: Novo+ zwart, Novo+ granietgrijs.

Horizon kleuren

Meest gestelde vragen

Monier streeft ernaar om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen om de reeds met een Teewenpan Glazuron en het oude Novo+ model gestarte projecten af te ronden met hetzelfde dakpanmodel. Ook eventuele vervolgen op eerder geleverde projecten tracht Monier te leveren in hetzelfde dakpanmodel. Hiervoor wordt u op korte termijn benaderd door onze verkoopafdeling.

Monier streeft er naar een betrouwbare partner te zijn en zal hulpstukken waarvoor u een orderbevestiging hebt ontvangen en welke nog niet zijn uitgeleverd alsnog op een zo kort mogelijke termijn uitleveren.

Zowel de product- als de systeemgaranties blijven onverkort van toepassing mits u aan de daarvoor geldende voorwaarden hebt voldaan. 

Een toplaag die is voorzien van een fijne micromortel. Het aanbrengen gebeurt onder een hoge druk waardoor er een hogere dichtheid van de toplaag ontstaat. Dakpannen met een Star toplaag hebben een verhoogde kwaliteit, zijn minder gevoelig voor vuil en aanslag en behouden langdurig hun kleur.

De Novo+ toplaag bestaat uit een waterafstotende en vuilwerende coating die door toegevoegde kleurpigmenten de dakpannen een langdurig kleurbehoud geven.

De dimensies van beide uitvoeringen zijn op enkele verschillen na volledig gelijk. Daarmee zijn deze uitvoeringen ook volledig verwisselbaar met elkaar en daarnaast ook met de Tegalit. Hiermee wordt uw keuzevrijheid optimaal.

Wel is het gewicht van de Novo+ verschillend ten opzichte van de Star. Ook is de gevelpan van de Novo+ iets anders uitgevoerd waardoor de minimale latafstand met 295 mm kleiner is dan de latafstand van de Star op 312 mm.