Sneldek

Vriendelijk, tijdloos en energiezuinig. Naast een prima prijs-kwaliteitverhouding hebben betondakpannen zich in de afgelopen decennia kwalitatief enorm ontwikkeld. Hierdoor biedt Sneldek u het comfort van jarenlange zekerheid. Verkrijgbaar in 2 varianten.
Betondakpannen

Een dak moet betrouwbaar zijn. Jaar in jaar uit, weer of geen weer.

De Sneldek is een tijdloze dakpan die zijn sporen heeft verdiend. Hij wordt al tientallen jaren toegepast op woningen en levert een herkenbaar, vriendelijk dak op. Behalve een prima prijs-kwaliteitverhouding biedt de Sneldek u het comfort van jarenlange zekerheid.

Bovendien is de Classic variant van deze betondakpan op en top Belgisch.

Het productieproces van deze dakpan vindt van A tot Z plaats in Tessenderlo. Dit maakt van de Sneldek Classic de énige betondakpan op de Belgische markt die volledig op eigen bodem wordt geproduceerd.

Een volledig Belgisch bouwproduct is niet enkel belangrijk voor de lokale economie, maar het biedt ook een Belgische kwaliteitsgarantie, een korter en bijgevolg ecologischer transportproces en verzekerde logistieke afhandeling.

Ontdek hieronder de verschillende Sneldek varianten.

  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

  • Jarenlange zekerheid

  • Belgisch bouwproduct

  • Vlotte logistieke afhandeling

Welke Sneldek variant kiest u?

Lage Milieubelasting

Lage Milieubelasting

De productie van de Sneldek dakpan is een energiezuinig proces. De dakpannen harden uit zonder dat ze in een oven worden gebakken. Bovendien komt tijdens het droogproces warmte vrij die herbruikbaar is. Tevens zijn de producten na hun lange levensduur recycleerbaar. Monier is in een vergevorderd stadium om oude dakpannen 100% te kunnen hergebruiken. Hiermee behoort deze dakpan tot de meest duurzame keuzes voor dakbedekking op hellende daken.

Natuurlijke grondstoffen

We maken onze betondakpannen van natuurlijke grondstoffen: zand, cement en water. Dat mengsel kleuren we met natuurlijk ijzeroxide, zodat de kleur langdurig behouden blijft. Doordat de dakpannen uitharden zonder dat ze in een oven worden gebakken, besparen we veel energie en voorkomen we uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2. Na het uitharden werken we de betondakpannen af met een innovatieve toplaag die ontwikkeld is door onze eigen researchafdeling. In de afgelopen decennia hebben betondakpannen zich kwalitatief enorm ontwikkeld en bieden ze jarenlang esthetische betrouwbaarheid.

Sneldek Tessenderlo

Hulpstukken en daksysteemcomponenten op maat

Hulpstukken en daksysteemcomponenten op maat

De betondakpannen van Monier zijn beschikbaar in vele kleuren en zoals bij Monier gebruikelijk is, leverbaar als compleet daksysteem.

De keuze in hulpstukken en daksysteemcomponenten op maat is nu nog groter. Daardoor zijn minder aanpassingen op het dak nodig, wat de verwerking eenvoudiger maakt. Alle hulpstukken en daksysteemcomponenten zijn streng getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Sneldek Hulpstukken

Sneldek Documentatie

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van alle beschikbare documentatie van de Sneldek dakpan:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.