Logistiek goed geregeld

Uw logistiek regelen is vaak een hele opdracht. Daarom maken wij het graag makkelijker voor u.
Logistiek BMI Belgium

Logistiek BMI Monier

Bij BMI Monier maken wij uw logistiek graag makkelijk.

Voor alle informatie in verband met de logistiek van onze dakpannen en daksysteemcomponenten verwijzen we u graag door naar onze algemene BMI catalogus of onze klantendienst.

Wij kijken graag samen met u hoe wij het logistieke proces in uw situatie zo makkelijk mogelijk kunnen maken!

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Bij BMI Monier leveren wij de dakpannen en hulpstukken op een europallet. Voor het terug sturen van deze pallets laat u een retourorder maken via de binnendienst. Doe dit zo snel mogelijk want dat scheelt u en ons tijd en geld!

Is de bouwwerf moeilijker te bereiken? Samen met de vervoerder kijken wij naar de mogelijkheden met betrekking tot de routes en het soort vrachtwagen dat we kunnen inzetten voor u.

En wist u dat wij ook een Pakket-Dienst-Service hebben voor onze Daksysteemcomponenten!

Kortom, wij helpen u graag en denken graag met u mee. Stuur ons een mail voor meer informatie: info.be.monier@bmigroup.com

Logistiek BMI Icopal

BMI Icopal verzorgt het transport voor u!

Vanaf 6 paletten leveren wij uw vracht franco.

  • Bestellingen geplaatst voor 10.00 uur kunnen, mits voorradig, de volgende werkdag in de loop van de dag worden uitgeleverd.

  • Bestellingen na 10.00 uur leveren we twee werkdagen later in de loop van de dag uit.

Leveringen op specifieke tijden worden slechts bij benadering overeengekomen en zijn nimmer te beschouwen als finale termijn. Dergelijke leveringen vinden plaats tussen 30 minuten voor en 60 minuten na de gevraagde specifieke tijd. Voor leveringen op specifieke tijden geldt altijd een toeslag. Dit geldt ook voor eerste leveringen.

Leveringen kunnen alleen in de loop van de ochtend of de dag worden aangevraagd. Leveringen op projecten met kraanwagen zijn mogelijk. Wel vragen wij om vermelding van het GSM nummer van de uitvoerder ter plaatse. Mocht de wachttijd voor onze chauffeur langer bedragen dan 30 minuten, zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen (kosten bedragen € 60,- per uur).

De levertijd van Aerodek dakpanelementen, isolatie en Wakaflex loodvervangend afdichtingsband is op aanvraag. Deze producten zijn per stuk/pak/doos te bestellen, worden rechtstreeks geleverd vanuit de productielocatie en kunnen bijgevolg NIET worden geleverd in combinatie met dakrollen. Retourname van deze producten is niet mogelijk.

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Wij helpen u graag en denken graag met u mee. Stuur ons een mail voor meer informatie: info.be.icopal@bmigroup.com