Betondakpannen

Esthetisch, duurzaam en betrouwbaar.
Alle betondakpannen
Betondakpannen

Natuurlijke grondstoffen

We maken onze betondakpannen van natuurlijke grondstoffen: zand, cement en water. Dat mengsel kleuren we met natuurlijk ijzeroxide, zodat de kleur langdurig behouden blijft. Het voordeel van deze samenstelling is dat de dakpannen uitharden zonder dat ze in een oven worden gebakken. Zo besparen we veel energie en voorkomen we uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2.

Na het uitharden werken we de betondakpannen af met een innovatieve toplaag die ontwikkeld is door onze eigen researchafdeling. In de afgelopen decennia hebben betondakpannen zich kwalitatief enorm ontwikkeld. Al jarenlang bieden ze esthetische betrouwbaarheid. Bij betondakpannen met een Glazuron afwerking brengen we een dunne extra laag aan, die bestaat uit fijn zand, voorzien van kleurstoffen op basis van ijzeroxides. Dankzij deze gladde afwerking blijft de kleur jarenlang behouden.

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

BMI Academy trainingen

Word een krak in je vak en kom naar de BMI Academy voor een hellend dak training.

Meer informatie over de BMI Academy
BMI Academy Aalst praktijkopleiding Universal

Bestekservice BMI Monier

Onze bestekservice wordt verzord door Cobosystems. De bestekomschrijvingen voor dakpannen en daksysteem-componenten van BMI Monier kan u genereren via onderstaande link.

Naar BMI Bestekservice
Bestekservice BMI Belgium