Kennis van hellende daken

Als het om hellende daken gaat, hebben we bij BMI Monier in de afgelopen decennia veel kennis opgebouwd. Welke wensen u ook heeft, welke prioriteiten u ook stelt, uiteindelijk draait het om hoe het gehele dak presteert. Een dak is namelijk geen verzameling losse onderdelen, maar een op elkaar afgestemd systeem.

Dakpannen, hulpstukken, daksysteemcomponenten, van energiebesparend tot energieleverend, BMI Monier ontwikkelt en produceert alles zelf. Daardoor kunnen we de kwaliteit bewaken en garanderen dat de producten onderling optimaal bij elkaar passen. Dit geeft u de zekerheid en de garanties die u zoekt.

Onze producten voor hellende daken

Complete oplossingen voor uw hellend dak: betonpannen, keramische dakpannen, stalen dakpanelementen, daksysteemcomponenten en zonnestroom systemen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan materialen, vormen en kleuren.

Diensten voor professionals

BMI Academy trainingen

Word een krak in je vak en kom naar de BMI Academy voor een hellend dak training.

Meer informatie over de BMI Academy
BMI Academy Aalst praktijkopleiding Universal

BMI Monier Garanties

Als u kiest voor producten van BMI Monier, dan krijgt u er uitgebreide garanties bij. Naast de standaard Productgarantie bieden we u garantie op het hele dak, inclusief prestaties.

Garanties BMI Monier
Garanties BMI Icopal