Rreth nesh

BMI është prodhues kryesor i sistemit të çative të rrafshta e të pjerrta, prej dekadash me përvojë në industri.
Rreth nesh

Sigurojmë zgjidhje përfundimtare dhe mbështetje

Ne prodhojmë sisteme të reja mbulimi dhe hidroizolimi, të dizenjuara për të transformuar mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe punojnë. Sigurojmë strehim, mbrojtje dhe qetësi, për arkitektët, çatipunuesit, ndërtuesit si dhe pronarët e shtëpive. Ekspertët tanë të dedikuar ndihmojnë me dizenjim dhe projektim, me këshilla teknike dhe informacione mbi produktet, në projekte rezidenciale dhe jorezidenciale.