Brandet tona

Çatia juaj është po aq e fortë sa membranat efiçente nga të cilat ajo përbëhet.
Mëso më shumë
Çatitë e pjerrëta janë pjesë e peizazheve tona rurale dhe urbane. BMI Cobert është marka e produkteve dhe zgjidhjeve BMI për çatitë e pjerrëta. Dekada përvojë dhe ekipi më i mirë i profesionistëve për të krijuar çati me personalitetin e tyre.
Mëso më shumë
Në Wierer do të gjeni sisteme të plota mbulimi për çati të pjerrëta. Profesionistët marrin mbështetje gjithëpërfshirëse në planifikimin dhe përpunimin me produktet tona dhe pronarët e ndërtesave vendosin lehtësisht për çatinë e tyre të re.
Mëso më shumë
Icopal – Sistemi i produkteve që vendos standarde. Premtimi ynë: Cilësi e lartë, jetëgjatësi shërbimi dhe përdorim i sigurt. Pikat tona të forta, të pagabueshme janë: inovacioni, besueshmëria dhe lehtësia e përdorimit për dekada me radhë.
Mëso më shumë
Zbuloni gamën e çative së bashku me produktet BMI Bramac. Çdo zgjidhje për çati ka avantazhet e saj individuale - këtu do të gjeni çatinë e duhur për kërkesat dhe dëshirat tuaja.
Mëso më shumë
Për më shumë se 70 vjet, Villas ka qëndruar për zgjidhje inovative të izolimit dhe çatisë që e bëjnë ndërtesën tuaj plotësisht të papërshkueshme nga uji - nga bodrumi në çati!
Mëso më shumë

Sigurojmë zgjidhje përfundimtare dhe mbështetje

Sigurojmë zgjidhje përfundimtare dhe mbështetje

Ne prodhojmë sisteme të reja mbulimi dhe hidroizolimi, të dizenjuara për të transformuar mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe punojnë. Sigurojmë strehim, mbrojtje dhe qetësi, për arkitektët, çatipunuesit, ndërtuesit si dhe pronarët e shtëpive. Ekspertët tanë të dedikuar ndihmojnë me dizenjim dhe projektim, me këshilla teknike dhe informacione mbi produktet, në projekte rezidenciale dhe jorezidenciale.

BMI Adriatic Albania SHPK është pjesë e BMI Group, kompania më e madhe e mbulimit dhe hidroizolimit në Evropë, me një prezencë të konsiderueshme në Azi dhe Afrikë. Ne sjellim së bashku disa nga emrat më të mëdhenj e më të besuar në industri.

Home body

Kontakt

Kontakt

Ju lutemi na kontaktoni për çdo informacion dhe zgjidhje shtesë.

BMI Adriatic Albania SHPK
Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyra 6, Tirana

tel: +355 4 222 6397
email: info_al@bmigroup.comBMI office