Çati e rrafshët

BMI Group prodhon sisteme hidroizolimi me cilësi të lartë për një gamë të gjerë sipërfaqesh, me nënshtresa metalike, prej druri dhe betoni. Gama jonë përfshin membranat bituminoze dhe sintetike. Sisteme të tilla mund të kontribuojnë në reduktimin e ndotjes së ajrit, çlirimin e CO2 dhe përmirësimin e efiçencës së energjisë.
Çati e rrafshët

Sistemet e hidrozolimit të çatisë së rrafshët

Sistemet e hidrozolimit të çatisë së rrafshët

Sistemi ynë bituminoz, i përforcuar dhe me çmim të leverdisshëm, për çatitë e rrafshta, është ideal për ndërtime të reja apo rikonstruksione. Përveç cilësisë së garantuar, projektuesit mund të zgjedhin produkte me cilësi të lartë, të përshtatshme për një sërë sipërfaqesh të ndryshme.

Gama e produkteve përfshin të gjitha membranat tradicionale dhe nënshtresat, të cilat mund të aplikohen si nga profesionistët dhe nga joprofesionistët, për zgjidhjet inovative efiçente në energji, për mbrojtjen nga zjarri si dhe për ekipet e çatipunuesve me përvojë.

Gama e gjerë e produkteve tona për aplikim me nxehtësi e membranave bituminoze, njështresore dhe termikisht aktive, është projektuar për të përmbushur kërkesat e çdo projekti të çatisë së rrafshët.

Sistemet e hidrozolimit të çatisë së rrafshët

Hapësirë ​​banimi me çati të rrafshët

Hapësirë ​​banimi me çati të rrafshët

Çatia e shpalos potencialin e saj të plotë vetëm kur të gjithë komponentët përputhen në mënyrë të përsosur. Me këtë, ne jo vetëm që zhvillojmë membranat, por gjithashtu integrojmë sisteme të plota me të gjithë komponentët e çatisë (hidroizolim i shtresës së sipërme, termoizolim, shtresa antiavulluese) si dhe aksesorë gjithëpërfshirës.

Nëse dëshironi të krijoni më shumë hapësirë jetese për familjen tuaj, të ndërtoni një kopsht të bukur mbi çati për të gjithë familjen, ose dëshironi të reduktoni ndjeshëm gjurmët e karbonit të kompanisë suaj, ju do të gjeni zgjidhje për çatinë tuaj të rrafshët në BMI. Ne e përshtatim të gjithë dizajnin dhe të gjithë komponentët sipas kërkesave tuaja individuale. Në këtë mënyrë, ne sigurojmë që çatia jonë e  rrafshët të përmbushë plotësisht pritshmëritë tuaja.


Hapësirë ​​banimi me çati të sheshtë

Ne ofrojmë risitë më të fundit

Ne ofrojmë risitë më të fundit

Krijimi i bitumeve tona vetë-ngjitëse, termikisht aktive, ishte një hap i rëndësishëm në zhvillimin e teknologjisë së membranës bituminoze. Tani është i mundur aplikimi “i ftohtë” pa asnjë rrezik zjarri mbi të gjitha sipërfaqet dhe detajet e ndjeshme që ndizen lehtë.

Këto membrana inovative përbëhen në anën e sipërme nga bitumi i elastomerit të përpunuar dhe kombinohen me anën e poshtme me një përzierje vetë-ngjitëse, me qëndrueshmëri ngjitjeje të lartë dhe aktivizim të ulët termik.

Këto membrana janë projektuar posaçërisht për të siguruar një vendosje të sigurt, të shpejtë dhe multifunksionale.

 Ne ofrojmë risitë më të fundit