Na kontaktoni

Këtu do të gjeni shërbimin tonë ndaj klientit, një partner, një tregtar ose një specialist në zonën tuaj. Na kontaktoni!
Kontakt

Ne jemi këtu për ju:

Dokumentet e BMI-së

Katalogët e produkteve, broshurat dhe fletët e të dhënave janë të disponueshme në formatin PDF. Frymëzohuni dhe gjeni zgjidhjen ideale për çatinë tuaj të ëndrrave!

  • Broshura dhe katalogë

    Gjeni broshura dhe katalogë këtu.

BMI Adriatic Albania SHPK

Adresa

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyra 6, Tirana

Telefon

+355 4 222 6397

Email

info_al@bmigroup.com

Ju lutemi na kontaktoni për çdo informacion dhe zgjidhje shtesë.