Dakisolatie

Minimale dikte en maximale thermische prestaties. Voor grootschalige projecten of werken van minder grote omvang.
Dakisolatie BMI

Monier Clima Comfort Plus

Monier Clima Comfort Plus

Monier Clima Comfort Basic renovatie-element

Clima Comfort Basic dakelementen

De bouwers van vandaag hebben te maken met steeds meer en hogere eisen. Eisen met betrekking tot onder andere energiezuinigheid, duurzaamheid, milieuaspecten etc. Tegelijk zijn snelheid en efficiency meer dan ooit bepalend voor het succes van het bouwproces. Plus de kwaliteit van het eindresultaat uiteraard.

Leveranciers schieten te hulp met slimme, hoogwaardige systemen. Monier Clima Comfort Basic bijvoorbeeld, een reeks isolerende dakelementen met een sterke toegevoegde waarde.

Monier Clima Comfort Basic dakelementen zijn sinds jaar en dag een begrip in de bouw. Een beproefde, gemakkelijke en kostenefficiënte oplossing, met name voor grootschalige projecten. Maar ook bij werken van beperktere omvang worden meer professionele eisen
gesteld aan efficiëntie en kwaliteit. Daarom brengt BMI Monier nu onder de naam ‘Monier Clima Comfort Basic’ sandwich-dakelementen en renovatie-elementen, ook voor kleinschalige bouwprojecten.

Uiteraard voldoen de Monier Clima Comfort Basic producten aan alle bouwfysische eisen die het Bouwbesluit en de normen stellen - op het gebied van thermische isolatie, geluidswering, duurzaamheid en brandveiligheid - en beschikken ze allemaal over een KOMO-attest met productcertificaat.

Wie snel, slagvaardig en efficiënt wil bouwen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindresultaat komt uit op Monier Clima Comfort Basic.

Een sterk merk op ieder project!

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

BMI Academy trainingen

Word een krak in je vak en kom naar de BMI Academy voor een hellend dak training.

Meer informatie over de BMI Academy
BMI Academy Aalst praktijkopleiding Universal

Bestekservice BMI Monier

Onze bestekservice wordt verzord door Cobosystems. De bestekomschrijvingen voor dakpannen en daksysteem-componenten van BMI Monier kan u genereren via onderstaande link.

Naar BMI Bestekservice
Bestekservice BMI Belgium