Vertrouw op BMI voor een zorgeloze dakrenovatie

Er zijn allerlei redenen waarom u kunt overwegen om uw dak te renoveren: beschadigde dakpannen vervangen, verouderde dakbedekking vervangen, het isolatieniveau verbeteren, een zonne-energiesysteem installeren of nieuwe woon- of werkruimtes creëren. Voordat u begint, is het belangrijk om het dak volledig te laten beoordelen door een expert. BMI Belgium kan een dakinspectie uitvoeren en u voorzien van een dakrenovatie-advies.

Dakinspectie

Inzicht in de toestand van uw dak is essentieel om te kunnen bepalen welke werkzaamheden, materialen en dus ook financiële middelen u nodig hebt voor onderhoud of renovatie en op welke termijn. BMI Belgium heeft alle expertise in huis om bestaande daken te onderwerpen aan een grondige inspectie. De uitkomsten hiervan ontvangt u met een gedetailleerd renovatie- of onderhoudsadvies, aangevuld met (digitale) foto’s en inclusief conditiemeting .

Dakrenovatie advies

Het dakrenovatie advies volgt op een dakinspectie. Bij het uitbrengen van dit advies houden we maximaal rekening met uw wensen. Hierbij kunnen wij u adviseren over de toe te passen isolatielagen, welke folies, welke aansluitmaterialen en natuurlijk ook welke dakpannen of dakbanen het beste resultaat geven.

100% betrouwbaarheid en prestaties: BMI

Bij BMI ontwikkelen en produceren we alle componenten voor het dak in onze eigen fabrieken. Dat betekent dat we alles in huis hebben om een compleet dak te leveren van eigen productie. En dan bedoelen we ook álles voor het renoveren van zowel hellende als platte daken
 

Producten

Ontdek onze dakbedekkingen

Vind alle informatie over onze producten

 

BMI Academy

Bekijk het opleidingsaanbod

Praktische opleidingen voor dakprofessionals

 

Bestekservice

Naar de bestekservice

Genereer eenvoudig een complete bestektekst

 

Garanties

Ontdek onze garanties

Onze producten en systemen worden geleverd met uitgebreide garanties

 

Nieuws

Nieuws en persberichten

Lees hier ons laatste nieuws

 

Voor professionals

Ontdek onze extra’s voor professionals

Opleidingen voor professionals

Contact

BMI Belgium
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T: 053 72 96 72

E: info.be.monier@bmigroup.com


BMI Belgium Dakservice
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T: 053 72 96 72
E: service.be@bmigroup.com

Meer contactgegevens BMI België
Meer contactgegevens BMI België