Welkom bij BMI Academy

BMI Academy België biedt een gevarieerd pakket aan praktische dakopleidingen en trainingen. Deze verzorgen wij in ons modern en goed uitgerust BMI Academy trainingscentrum in Aalst, maar ook bij u op locatie. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn onder meer: product- en systeemkennis, toepassing & verwerking en detailleringen, maar ook uw eigen wensen zijn in overleg in het programma in te passen.
 
Opleidingen platte en hellende daken
De unieke BMI Academy bestaat uit een theorielokaal en een grote praktijkruimte met verschillende daken waarin de meest voorkomende dakdetailleringen zijn opgenomen. De opzet van onze opleidingen is een prettige combinatie van theorie en praktijk. Naast een gedegen basiskennis over platte en/of hellende daken, komen ook commerciële aspecten van de verschillende producten tijdens de trainingen aan bod. 

Duurzame daken
Tijdens de opleidingen wordt er ruim aandacht besteed aan de uitbreiding van de functies van daken in het kader van Duurzaam Bouwen. Door de veranderende rol van het dak ontstaan er nieuwe producten en zal er ook op een andere manier moeten worden omgegaan met de verwerking.

 

Inschrijven

Inschrijven BMI Academy

Meld u of uw team hier aan voor een opleiding van BMI Academy

 

Producten

Ontdek onze dakbedekkingen

Vind alle informatie over onze producten

 

Nieuws

Nieuws en persberichten

Lees hier ons laatste nieuws

 

BMI Academy quiz

Contact

BMI Belgium
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T: 053 72 96 72

E: info.be.monier@bmigroup.com


BMI Belgium Dakservice
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T: 053 72 96 72
E: service.be@bmigroup.com

Meer contactgegevens BMI België
Meer contactgegevens BMI België
Contacteer mij
Taal
Beroepscategorie
Opleidingscategorie
Wanneer wil u deze opleiding volgen?