Diensten voor professionals

Speciaal voor professionals biedt BMI naast een uitgebreid productassortiment ook een aantal unieke diensten. 
Dakservice

Het technische hart van BMI wordt gevormd door de afdeling Dakservice. Hier werken onze specialisten met technische kennis. Van ontwerp tot realisatie, voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Zij zijn voor u aanspreekpunt, helpdesk en kennisbank tegelijk.

BMI Academy

BMI biedt een gevarieerd pakket aan praktische opleidingen. In ons moderne en goed uitgeruste opleidingscentrum in Aalst, ontvangen wij u graag voor productkennis training, toepassing en verwerking en detailleringen en/of maatwerktrainingen. 

Bestekservice

Voor bestekschrijvers heeft BMI in samenwerking met Cobosystems een  bestekservice opgezet. Download hier uw bestekteksten. 

Garanties

BMI Group ontwerpt en produceert alle dakbedekkingsmaterialen zelf. Op die manier worden alle onderdelen om tot een goed werkend dak te komen perfect op elkaar afgestemd. Bekijk hier onze uitgebreide garanties. 

Kenniscentrum

Voortdurend werken wij aan het ontwikkelen van innovatieve dakproducten. Duurzaamheid en gebruiksgemak zijn daarbij belangrijke speerpunten. Onze kennis over daken delen wij graag met u. 
Duurzaamheid

Of u nu architect of dakdekker bent, werkt bij een aannemer of bouwmaterialenhandel – voor iedereen die bezig is met bouwen of verbouwen is duurzaamheid een thema. 

Renovatie en Restauratie

Bij renovatie en restauratie van daken komt veel kijken. BMI België helpt u bij het vinden van de optimale oplossing en ondersteunt u van ontwerp tot uitvoering.

Nieuwbouw

Een nieuwe woning of gebouw voorzien van de juiste dakbedekking? BMI België ondersteunt u bij de keuze van het optimale dakbedekkingssysteem van ontwerp tot uitvoering.

Verwerking

Vakkundig dakbedekking verwerken? BMI België biedt altijd passend advies. Hier vindt u instructies die u nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.

Contact

BMI België
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T: 053 72 96 72
E: info.be.monier@bmigroup.com

BMI België Dakservice
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T: 053 72 96 72
E: service.be@bmigroup.com
Meer contactgegevens BMI België
Meer contactgegevens BMI België