Diensten voor professionals

Speciaal voor professionals biedt BMI naast een uitgebreid productassortiment ook een aantal unieke diensten aan. 
Dakservice

Het technische hart van BMI wordt gevormd door de afdeling Dakservice. Hier werken onze specialisten met technische kennis. Van ontwerp tot realisatie, voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Zij zijn voor u aanspreekpunt, helpdesk en kennisbank tegelijk.

Verwerking

Vakkundig dakbedekking verwerken? BMI Belgium biedt altijd passend advies. Hier vindt u instructies die u nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.

Bestekservice

Voor bestekschrijvers heeft BMI in samenwerking met Cobosystems een  bestekservice opgezet. Download hier uw bestekteksten. 

Garanties

BMI Group ontwerpt en produceert alle dakbedekkingsmaterialen zelf. Op die manier worden alle onderdelen om tot een goed werkend dak te komen perfect op elkaar afgestemd. Bekijk hier onze uitgebreide garanties. 

Kenniscentrum

Voortdurend werken wij aan het ontwikkelen van innovatieve dakproducten. Duurzaamheid en gebruiksgemak zijn daarbij belangrijke speerpunten. Onze kennis over daken delen wij graag met u. 
Duurzaamheid

Of u nu architect of dakdekker bent, werkt bij een aannemer of bouwmaterialenhandel – voor iedereen die bezig is met bouwen of verbouwen is duurzaamheid een thema. 

Renovatie en Restauratie

Bij renovatie en restauratie van daken komt veel kijken. BMI Belgium helpt u bij het vinden van de optimale oplossing en ondersteunt u van ontwerp tot uitvoering.

Nieuwbouw

Een nieuwe woning of gebouw voorzien van de juiste dakbedekking? BMI Belgium ondersteunt u bij de keuze van het optimale dakbedekkingssysteem van ontwerp tot uitvoering.

Verwerking

Vakkundig dakbedekking verwerken? BMI Belgium biedt altijd passend advies. Hier vindt u instructies die u nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.

Contact

BMI Belgium bv
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T Monier: 053 72 96 72
T Icopal: 053 72 96 62
E Monier: info.be.monier@bmigroup.com
E Icopal: info.be.icopal@bmigroup.com

BMI Dakservice
Wijngaardveld 25, 9300 Aalst
T: 053 72 96 72
E: service.be@bmigroup.com
Meer contactgegevens BMI Belgium
Meer contactgegevens BMI België