Ravni krovovi

BMI Grupa proizvodi visokokvalitetne hidroizolacione sisteme za širok spektar površina, uključujući metalnu, drvenu i betonsku podlogu. Naš asortiman uključuje bitumenske i sintetičke membrane, tečnu aplikaciju, krovne prozore, dimnu ventilaciju i toplotnu izolaciju visokih performansi. Ovakvi sistemi mogu da doprinesu smanjenju zagađenja vazduha, emisije CO2 i poboljšanju energetske efikasnosti.
ravni krovovi hero

Hidroizolacioni sistemi ravnih krovova

Hidroizolacioni sistemi ravnih krovova

Naš asortiman cenovno pristupačnih, ojačanih bitumenskih sistema za ravne krovove je idealan za novogradnje ili rekonstrukcije. Pored garantovanog kvaliteta, projektanti mogu da odaberu proizvode visokog kvaliteta pogodne za širok spektar površina.

U paleti proizvoda nalazi se sve od tradicionalnih membrana i podloga koji se koriste i u ,,uradi sam’’ i profesionalnim projektima, do inovativnih energetski efikasnih rešenja i zaštite od požara namenjenih iskusnim timovima za krovne radove.

Naš širok asortiman proizvoda za toplo nanošenje, jednoslojne i termički aktivirane bitumenske membrane napravljen je tako da odgovori na zahteve bilo kog projekta za ravan krov.

Hidroizolacioni sistemi ravnih krovova

Stambeni prostor sa ravnim krovom

Stambeni prostor sa ravnim krovom

Krov razvija svoj puni potencijal samo kada su sve komponente savršeno usklađene. Zbog toga ne samo da razvijamo membrane, već i integrišemo kompletne sisteme sa svim komponentama krova (vodootporni gornji sloj, izolacija, parna barijera, itd.) kao i sa sveobuhvatnim priborom.

Bilo da želite da stvorite više životnog prostora za svoju porodicu, izgradite prelepu krovnu baštu za celo domaćinstvo ili želite da značajno smanjite ugljenični otisak vaše kompanije: u BMI ćete pronaći rešenje za vaš ravan krov. Ceo dizajn i sve komponente prilagođavamo vašim individualnim zahtevima. Na ovaj način osiguravamo da naš ravni krov u potpunosti ispunjava vaša očekivanja.

Stambeni prostor sa ravnim krovom

Nudimo najnovije inovacije

Nudimo najnovije inovacije

Razvoj našeg samolepljivog, termički aktiviranog bitumena bio je značajan korak u razvoju tehnologije bitumenskih membrana. Sada je moguće primeniti "hladno" na sve zapaljive i osetljive površine i detalje bez opasnosti od požara.

Ove inovativne membrane se proizvode od modifikovanog elastomernog bitumena sa gornje strane, a kombinovane su sa samolepljivim jedinjenjima visoke adhezije i niske termičke aktivacije na donjoj strani.

Ove membrane su posebno dizajnirane da obezbede sigurnu, brzu i raznovrsnu instalaciju.

 Nudimo najnovije inovacije