Kosi krovovi

Snaga, sigurnost, površine koje odbijaju prljavštinu, atraktivan dizajn i još mnogo toga - mi u BMI razmišljamo o svemu kako biste se osećali udobno pod svojim krovom do kraja života.
Kosi krovovi hero

Vrhunska stručnost za sisteme kosih krovova

Vrhunska stručnost za sisteme kosih krovova

Gotovo čitav jedan vek bavimo se proizvodnjom sistema kosih krovova, a naša stručnost, razvijana tokom ovog ni malo kratkog vremenskog perioda, u svim koracima proizvodnog procesa, čini nas značajnim proizvođačem krovova.

Mi smo jedan od retkih proizvođača koji nudi kako širok asortiman betonskih i kermičkih crepova za kose krovove, uz izbor laganih i ekoloških varijanti, tako i komplementarne krovne komponente dizajnirane da odgovore na različite funkcionalne aspekte krovne konstrukcije.

 Krovni sistemi BMI Grupe su dizajnirani i testirani da se savršeno dopunjuju tako da sa sigurnošću možemo da pronudimo potpuno rešenje za svaku vrstu konstrukcije.

Vrhunska stručnost za sisteme kosih krovova

Naši krovni crepovi

Naši krovni crepovi

Naši betonski crepovi su savršeni izbor za vlasnike kuća kojima je sigurnost na prvom mjestu. One su izuzetno robusne, čvrste i pouzdan su partner u kontroli troškova. Od doma za jednu porodicu do moderne vile, oni predstavljaju pouzdano, dugotrajno rješenje konstantno visokog kvaliteta.Neki od prvih betonskih crepova, proizvedenih još 1844. godine u fabrici cementa u Štaudahu u Nemačkoj, još uvek se nalaze na krovovima.

 Oni koji koriste naše keramičke crepove, biraju građevinski materijal sa dugom tradicijom. Principi proizvodnje se nisu promenili hiljadama godina: vađenje prirodne gline, oblikovanje repa i zagrevanje u peći na 1000 stepeni Celzijusa. Lokalna sirovina daje proizvodu poseban šarm, zrači toplinom i sigurnošću. Naši crepovi pretvaraju kuću u dom. Evolucija jedne od najstarijih sirovina na svetu do modernog i savremenog građevinskog materijala, najbolji je pokazatelj raznolikosti primene i potencijala keramičkih crepova.

 Naši krovni crepovi

Kompletni, integrisani krovni sistemi

Kompletni, integrisani krovni sistemi

Savremeni krov treba da pruži više od obične zaštite od vode, a ceo sistem krovne konstrukcije treba da predstavlja više od zbira delova koji ga čine. Prednosti pojedinačnih komponenti su veće kada se sagledaju u kontekstu jednog sistema. Izolacija visokih performansi zajedno sa podslojevima ,,koji dišu’’, našim infracrvenim reflektujućim panelima i fotonaponskim sistemima, pružaju veliki potencijal za uštedu energije. Pravi odabir crepa u kombinaciji sa odgovarajućim pričvršćivačima i komponentama za sneg i bezbednost, odoleva i najlošijim vremenskim uslovima.

 Kompletni, integrisani krovni sistemi