Aktivni krovovi

Kao globalni lider za krovne hidroizolacione sisteme, mi nodimo najjaču moguću osnovu za svaki aktivni i zeleni krovni projekat. Naša stručnost dokazana kroz hiljade uspešno završenih projekata znači da možete da se oslonite na nas, od inicijalnog izlaska na teren do garancija po završetku radova.
Aktivni krovovi

Prednosti kupovine naših aktivnih krovova

Prednosti kupovine naših aktivnih krovova

U našem portfoliju se nalazi veliki broj proizvoda tako da bez obzira na vaš zahtev, mi ćemo vam uvek ponuditi najbolje rešenje bez pristrasnosti. Naše iskustvo i saveti će vas zaštititi od finansijskog rizika koji nose loše preporuke, nekvalitetni proizvodi ili neadekvatan projekat. 

Ponosni smo na naše veliko zalaganje za očuvanje prirode, a proizvode recikliramo kad god je to moguće u cilju smanjenja upotrebe sirovina i energije. To znači da mnogi naši proizvodi već ispunjavaju i često prevazilaze ekološke standarde.

Krov je mnogo više od zaštite od klimatskih prilika. Mi gledamo dalje, stvarajući celovite, integrisane krovne sisteme koji mogu osigurati energiju, održivost, doprineti očuvanju sredine, pa čak i smanjiti zagađenje. U našoj ponudi su solarni elektroenergetski fotonaponski (PV) sistemi, solarna termalna rešenja za zagrevanje vode, i zelene krovove skrojene po vašoj meri koji doprinose boljoj izolaciji, smanjuju nakupljanje atmosferke vode i trasformišu pejzaž.

prednosti aktivni krovovi

Posvećenost održivosti i energetskoj efikasnosti

Posvećenost održivosti i energetskoj efikasnosti

Svi smo svi svesni pretnje klimatskih promena i značaja smanjenja uticaja na životnu sredinu. Mi u BMI grupi ulažemo u tehnologije, kao u našem Eco Active asortimanu, kako bismo pružili praktična rešenja za krovove koji zajedno sa prirodom rade na očuvanju životne sredine.

Naš specijalizovani asortiman obuhvata hidroizolacione membrane koje doprinose stvaranju hladnijih, energetski efikasnih krovova sa izrazito reflektujućom glatkom belom površinom. Dizajniran u skladu sa energetski efikasnim konceptom hladnog krova, ovakav krov nudi brojne pogodnosti za kancelarije, škole, bolnice i industrijske objekte.

Posvećenost održivosti i energetskoj efikasnosti

Naši zeleni krovovi

Naši zeleni krovovi

Zeleni krovovi nude brojne pogodnosi izvođačima radova kao i vlasnicima nekretnina. Osim što imaju pozitivan uticaj na očivanje životne sredine u opšte kroz svoju održivost, biodiverzitet i smanjenje atmosferskih voda, oni također doprinose lepšem pejzažu i nude mogućnost za nove zelene površine lokalnim divljim životinjama i insektima. Mi nudimo širok spektar opsežnih i intenzivnih rešenja za zeleni krov.

 Naši zeleni krovni sistemi su dizajnirani da pruže održiva i ekološki pogodna rešenja s širokim spektrom prednosti po kvalitet vazduha, zdravlje i opštu dobrobit.

 Naši zeleni krovovi