Werken bij BMI

Je job uitoefenen in een stimulerende omgeving met ruimte voor initiatief en fijne collega's. Bij BMI hebben we oog voor het welzijn van onze medewerkers. Wij gaan voor 'One BMI' waar onze waarden centraal staan. Zo werken we samen aan de tevredenheid van onze collega’s en onze klanten.
Werken bij BMI

Vacatures bij BMI Belgium

Vacatures bij BMI Belgium

Versterk ons team !

Bij BMI kijken wij voortdurend naar manieren om onszelf, onze producten en de processen die we gebruiken te verbeteren.

Van onze deskundige sales medewerkers tot onze marketing specialisten, onze technische experts tot onze bekwame productiemedewerkers, we waarderen elke rol. Maar het is de verbinding die we als team hebben waar de echte magie plaatsvindt.

Door samen te werken kunnen we geweldige dingen bereiken.

Vacatures

Wij zijn BMI

Wij zijn BMI

Wij gaan voor 'One BMI'.

Of het nu om een plat dak of een hellend dak gaat, onze klanten vinden bij ons oplossingen voor roofing en waterproofing. Samen zorgen we ervoor dat zij zorgeloos verder kunnen.

Om dit te bereiken, hebben we een sterk en divers team nodig dat dezelfde richting uit gaat. Daarom werken we naar één BMI cultuur toe. Een cultuur die handvatten geeft voor onze manier van denken en handelen. Een cultuur die onze waarden uitdraagt en onze verschillen omarmt. Samen richting een heldere stip op de horizon.

Building New Horizons voor de toekomst.

Sales Team BMI Belgium Monier

Onze kernwaarden

Onze waarden staan centraal.

Samen werken, met deze waarden in het achterhoofd, helpt ons bij het bereiken van onze vooropgestelde doelen.

BMI Values vierkant

Inspire

We moedigen teams aan om ideeën te delen en elkaar te inspireren.

Connect

Iedereen in het bedrijf helpt om vooruitgang te boeken, omdat het bereiken van een doel niet de verantwoordelijkheid is van één team - het is een taak van iedereen.

Evolve

Samen werken kent geen eindstreep, het is een voortdurend verbeteringsproces. Bij BMI
bekijken we hoe we elk proces en product steeds kunnen verbeteren.

Empower

Inclusiviteit is belangrijk in onze kijk op de wereld - daarom geven we mensen zoveel
mogelijk de kans om mee te doen binnen ons bedrijf.

Alle medewerkers van BMI zijn verschillend maar in één ding zijn we gelijk: we delen de visie om de beste organisatie in daken en afdichting ter wereld te zijn!

Bij BMI geloven we dat elke medewerker iets unieks en anders te bieden heeft en we door deze verschillen te omarmen sterker zullen worden.

Hierdoor kunnen we ook onze klanten beter van dienst zijn.

Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en zijn van mening dat iedereen gelijk moet worden behandeld.

Gezondheid en veiligheid

Gezondheid en veiligheid staan centraal in onze manier van werken en hebben prioriteit bij alles wat we doen.

Gezondheid

Wij dragen graag een steentje bij aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, want een gezonde levensstijl gaat hand in hand met een positieve werksfeer.

Op kantoor ontvangen onze werknemers dan ook wekelijks een kleurrijke gevarieerde fruitmand met seizoensfruit. Deze zorgt niet enkel voor hapklaar fruit binnen handbereik maar vrolijkt ook meteen de werkomgeving op.

BMI Belgium kreeg hiervoor het Fruitsnacks-label 'A healthy workplace, approved by Fruitsnacks' en is hierdoor officieel een gezonde werkplek !

A healthy workplace label 2023

Veiligheid

Wij stellen 'nul' voorop al het enige aanvaardbare doel voor ongevallen.

Samen voelen we ons hier verantwoordelijk voor.

Veilig werken is in de praktijk vooral werken met veilige en goedgekeurde machines, vervoermiddelen, installaties, gereedschappen en materialen.

Deze mogen geen risico’s opleveren.

Maar veilig werken valt of staat óók met de vaardigheden, ervaring en kennis van mensen - en de belemmeringen die ze daarbij ervaren.

Een hoge mate van veiligheid bereiken we vooral door heldere voorlichting, duidelijke werkinstructies, juiste gebruik, regelmatig onderhoud en keuring van middelen.

Door gezondheid, veiligheid en duurzaamheid te combineren in alles wat we doen, bouwen we aan een betere toekomst voor iedereen bij BMI.