Ravni krovovi

BMI proizvodi visokokvalitetne hidroizolacione sisteme za širok spektar površina, uključujući metalnu, drvenu i betonsku podlogu. Naš asortiman uključuje bitumenske i sintetičke membrane, tečnu aplikaciju i toplotnu izolaciju visokih performansi. Ovakvi sistemi mogu da doprinesu smanjenju zagađenja vazduha, emisije CO2 i poboljšanju energetske efikasnosti.
Ravni krovovi

Hidroizolacioni sistemi ravnih krovova

Hidroizolacioni sistemi ravnih krovova

Naš asortiman cjenovno pristupačnih, ojačanih bitumenskih sistema za ravne krovove je idealan za novogradnju ili rekonstrukciju. Pored garantovanog kvaliteta, projektanti mogu da odaberu proizvode visokog kvaliteta pogodne za širok spektar površina.

U paleti proizvoda nalazi se sve od tradicionalnih membrana i podloga koje se koriste i u “uradi sam” i profesionalnim projektima, do inovativnih energetski efikasnih rješenja i zaštite od požara namijenjenih iskusnim timovima za krovne radove.

Naš širok asortiman proizvoda za toplo nanošenje, jednoslojne i termički aktivirane bitumenske membrane napravljen je tako da može odgovoriti na zahtijeve bilo kojeg projekta za ravan krov.

Hidroizolacioni sistemi ravnih krovova

Stambeni prostor sa ravnim krovom

Stambeni prostor sa ravnim krovom

Krov razvija svoj puni potencijal samo kada su sve komponente savršeno usklađene. S toga ne samo da razvijamo membrane, već i integrišemo kompletne sisteme sa svim krovnim komponentama (vodootporni gornji sloj, izolacija, parna barijera) kao i sveobuhvatan pribor.

Bilo da želite da stvorite više životnog prostora za svoju porodicu, izgradite prekrasan krovni vrt za cijelo domaćinstvo ili želite značajno smanjiti ugljični otisak svoje kompanije: u BMI ćete pronaći rješenje za svoj ravni krov. Cijeli dizajn i sve komponente prilagođavamo vašim individualnim zahtjevima. Na ovaj način osiguravamo da naš ravni krov u potpunosti ispuni vaša očekivanja.

Hermetičke i vodonepropusne krovne membrane

Nudimo najnovije inovacije

Nudimo najnovije inovacije

Razvoj našeg samoljepljivog bitumen, koji se termički aktivira, bio je značajan korak u razvoj tehnologije bitumenske membrane. Sada je na sve zapaljive i osjetljive površine i detalje moguće vršiti “hladno” nanošenje bez rizika od požara.

Ove inovativne membrane su proizvedene od modifikovanog elastomernog bitumena sa gornje strane, a kombinuju se sa samoljepljivim smjesama, visoke moći prijanjanja i niske toplotne aktivacije sa donje strane.

Ove membrane su posebno dizajnirane da pruže sigurno, brzo i višenamjensko postavljanje.

 Nudimo najnovije inovacije