Aktivni krovovi

Kao globalni lider za krovne hidroizolacione sisteme, nudimo najjaču moguću osnovu za svaki aktivni i zeleni krovni projekat. Naša, kroz hiljade uspješno završenih projekata, dokazana stručnost ukazuje da se možete osloniti na nas: od inicijalnog izlaska na teren do garancija po završetku radova.
Aktivni krovovi

Prednosti kupovine naših aktivnih krovova

Prednosti kupovine naših aktivnih krovova

Naš portfolio sadrži veliki broj proizvoda tako da smo, bez obzira na prirodu vašeg zahtjeva, u mogućnosti vam uvijek ponuditi najbolje rješenje. Naše iskustvo i savjeti zaštititi će vas od finansijskog rizika koji nose loše preporuke, nekvalitetni proizvodi ili neadekvatan projekat.

Ponosni smo na naše veliko zalaganje za očuvanje prirode, a proizvode recikliramo kad god je to moguće u cilju smanjenja upotrebe sirovina i energije. To znači da mnogi naši proizvodi već ispunjavaju i često prevazilaze ekološke standarde.

Krov je mnogo više od čiste zaštite od klimatskih prilika. Mi gledamo dalje, stvarajući cjelovite, integrisane krovne sisteme koji mogu osigurati energiju, održivost, doprinijeti očuvanju sredine, pa čak i smanjiti zagađenje. U našoj ponudi su krovovi skrojeni po vašoj mjeri koji doprinose boljoj izolaciji, smanjuju nakupljanje atmosferske vode i trasformišu pejzaž.

Aktivni krovovi

Posvećenost održivosti i energetskoj efikasnosti

Posvećenost održivosti i energetskoj efikasnosti

Svi smo svjesni prijetnje klimatskih promjena i značaja smanjenja uticaja na životnu sredinu. Mi u BMI grupi ulažemo u tehnologije kako bismo pružili praktična rješenja za krovove koja zajedno sa prirodom rade na očuvanju životne sredine.

Naš specijalizovani asortiman obuhvata hidroizolacione membrane koje doprinose stvaranju hladnijih, energetski efikasnih krovova sa izrazito reflektujućom glatkom bijelom površinom. Dizajniran u skladu sa energetski efikasnim konceptom hladnog krova, ovakav krov nudi brojne pogodnosti za kancelarije, škole, bolnice i industrijske objekte.

Aktivni krov energetska efikasnost

Naši zeleni krovovi

Naši zeleni krovovi

Zeleni krovovi nude brojne pogodnosi izvođačima radova kao i vlasnicima nekretnina. Osim što imaju pozitivan uticaj na očuvanje životne sredine uopšte kroz svoju održivost, biodiverzitet i smanjenje atmosferskih voda, oni također doprinose ljepšem pejzažu i nude mogućnost za nove zelene površine lokalnim pticama i insektima. Mi nudimo širok spektar opsežnih i intenzivnih rješenja za zeleni krov. 

Naši zeleni krovni sistemi su dizajnirani da pruže održiva i ekološki pogodna rješenja s širokim spektrom prednosti po kvalitet vazduha, zdravlje i opštu dobrobit.


zeleni krovovi