Trygghet under ett och samma tak

BMI Sverige är, med över 165 års erfarenhet, den svenska marknadens ledande tillverkare av tak, tätskikt och övriga system som fungerar som  ett yttre skal och skyddar byggnader mot vatten, fukt och radon.

Vi erbjuder innovativa tak och tätskiktslösningar, anpassade för nya sätt att leva och arbeta på. Våra tak ger, förutom skydd, sinnesro för arkitekter, takläggare, fastighetsägare och husägare tack vare produkter i världsklass och generösa garantier.

Våra experter är dedikerade att hjälpa till med utformning, projektlösningar, teknisk rådgivning och produktinformation för både bostadshus och kommersiella fastigheter. 

BMI Sverige är en del av BMI Group, Europas största tak och tätskiktsföretag med en betydande närvaro i Asien och i Afrika. Vi samlar några av industrins största och mest betrodda varumärken som Monier, Icopal och Siplast.
 
Vitt hus vid havet med snyggt grönt sedumtak.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via respektive kontor för Monier, Icopal och Siplast. På våra olika webbsidor hittar du fler kontaktvägar, bland annat till våra säljare och kundtjänster.

Besök gärna vår “Experthjälp”, där finns många svar på vanliga frågor samt möjlighet att ställa egna.

 

Monier

+46 (0)8 555 660 60

takinfo@monier.com


Icopal

+46 (40) 24 74 00

info.se@icopal.com


Siplast

+46 (40) 24 74 00

info.se@icopal.com

Skrivbord med flera olika tangentbord och ett par händer som skriver på ett av dem.