Your Browser is outdated. Please update your browser.

ALLE DE KENDTE BRANDSUNDER ÉT TAG

BMI er et nyt navn i tagbranchen – men du ved allerede, hvad vi står for. Med det nye navn samler vi de stærkeste brands under ét tag, så du fremover kun skal henvende dig et sted for at få branchens højeste kvalitet, bedste service og mest professionelle rådgivning. Uanset om det er et tagpap-, tegl-, beton- eller grønt tag, kan du regne 100% med BMI.

Brands

BMI – HVEM STÅR BAG?

BMI Danmark er en del af BMI Group. Navnet BMI er bygget af de tidligere virksomhedsnavne: Brass, Monier og Icopal. Bag BMI Group står det privatejede holdingselskab Standard Industries, som udover BMI Group ejer GAF (tagløsninger i Nordamerika), Schiedel (skorstene i Europa), SGI (miner i Nordamerika), Siplast (tagløsninger globalt), 40 North (investering) og Winther (ejendomsinvestering).
Ikke bare et tag

BMIDANMARK

Som landets største tag- og membranleverandør ser vi det i BMI Danmark som vores pligt hver dag at tilbyde vores kunder den højeste kvalitet, sikkerhed og bedste rådgivning i branchen.

Hver dag står 375 medarbejdere fordelt på 8 produktions- og administrationsenheder hos BMI Danmark klar til at levere højkvalitetsprodukter til byggeriet.

BMI Group er den største leverandør af flade og skrå tage i Europa og beskæftiger 9,600 medarbejdere i 40 lande. BMI Group, der bygger på mere end 165 års erfaring, er ejet af Standard Industries.

VORES PRODUKTER

5 danske fabrikker med mere end 400 års samlet erfaring producerer højkvalitetsprodukter, der er designet til at modstå danske klimaforhold og til at leve op til de danske byggestandarder.
BMII Icopal
BMI Icopal

Icopal er den førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagpapløsninger, som produceres lokalt på vores fabrik i Ikast.

BMI Monier
BMI Monier

Monier har et bredt sortiment af danske tegl- og betontagsten fra vores to danske fabrikker samt mange spændende tagløsninger fra vores søsterfabrikker i bl.a. Holland og Tyskland.

Download press kits

Download Media Kit

 

Read press release with Flemming Adolfsen,
CEO of BMI Denmark

 

Press release

 

Questions related to PR

Monica Stocholm - Marketing Director
Phone: +45 21 61 95 16
Email: monica.stocholm@bmigroup.com

BMI Branding