Sigurojmë zgjidhje përfundimtare dhe mbështetje

BMI është prodhues kryesor i sistemit të çative të rrafshta e të pjerrta, prej dekadash me përvojë në industri.

Ne prodhojmë sisteme të reja mbulimi dhe hidroizolimi, të dizenjuara për të transformuar mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe punojnë. Sigurojmë strehim, mbrojtje dhe qetësi, për arkitektët, çatipunuesit, ndërtuesit si dhe pronarët e shtëpive. Ekspertët tanë të dedikuar ndihmojnë me dizenjim dhe projektim, me këshilla teknike dhe informacione mbi produktet, në projekte rezidenciale dhe jorezidenciale.

BMI Albania është pjesë e BMI Group, kompania më e madhe e mbulimit dhe hidroizolimit në Evropë, me një prezencë të konsiderueshme në Azi dhe Afrikë. Ne sjellim së bashku disa nga emrat më të mëdhenj e më të besuar në industri si Braas, Villas, Icopal, Monarflex, Wolfin, Siplast.

 

Çdo gjë përputhet në mënyrë të përkryer!

Na kontaktoni

Për të gjitha pyetjet tuaja ne jemi në dispozicionin tuaj nga e hëna deri të premten nga ora 8:00 deri ne 16:00.


+355 4 222 6397

info_al@bmigroup.com

Jemi këtu për ju!