Daisy Saeys

Hoe gaat BMI België om met het Coronavirus?

BMI houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van de federale overheid nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant?
Download als .pdf
Susteren

Onze klantendienst en de afdeling logistiek van BMI Belgium (Monier & Icopal) in Aalst sluiten de deuren van maandag 19 juli (week 29) tot en met vrijdag 30 juli (week 30).
De rest van de zomer staan wij voor u klaar van 08:00 uur tot 17:00 uur om vragen te beantwoorden en uw bestellingen te verwerken.
 

BMI Icopal

De fabrieken van BMI Icopal in Werne en Saarwellingen blijven de hele zomer open.

De andere productielocaties sluiten even de deuren:

  • De fabriek van BMI Vedag is gesloten van maandag 12 juli (week 28) tot en met vrijdag 23 juli (week 29).
  • De fabriek van BMI Esha in Groningen is gesloten van maandag 26 juli (week 30) tot en met vrijdag 20 augustus (week 33).
  • De fabriek van BMI Siplast in Mondoubleau en Loriol is gesloten van maandag 9 augustus (week 32) tot en met vrijdag 27 augustus (week 33).
  • De fabriek van BMI Wolfin is gesloten van maandag 26 juli (week 30) tot en met vrijdag 6 augustus (week 31).

Heeft u in de vakantieperiode grote hoeveelheden dakbedekking (meer dan 1.000 m2) of specifieke producten nodig?

Dan verzoeken wij u vriendelijk deze bestellingen zo tijdig mogelijk, minimaal 4 weken voor de benodigde levering, bij onze klantendienst te plaatsen.

Op die manier kunnen we uw bestelling tijdig inplannen, op afroep zetten en leveren. Wij danken u voor uw medewerking.

 

BMI Monier

De fabrieken in Duitsland: HeyrothsbergePetershagenKarstädt en Obergräfenhain blijven de hele zomer open.

Ook de fabriek in Herstal zal doorlopend open blijven voor afhalingen mits zomerse afhaaluren: tussen 07:30 en 14:30 uur. Op vrijdag is dat van 7:30 tot 11:00 uur.

De andere productielocaties sluiten even de deuren:

  • Onze productielocatie in Woerden is van maandag 2 augustus (week 31) tot en met vrijdag 20 augustus (week 33) gesloten. Er zijn geen afhalingen mogelijk in week 32.
  • Onze productielocatie in Tegelen is van maandag 2 augustus (week 31) tot en met vrijdag 27 augustus (week 34) gesloten. Er zijn geen afhalingen mogelijk in week 32.
  • Onze productielocatie in Susteren is van vrijdag 6 augustus (week 31) tot en met vrijdag 27 augustus (week 34) gesloten. Er zijn geen afhalingen mogelijk van vrijdag 6 augustus tot en met vrijdag 13 augustus.
  • Onze productielocatie in Tessenderlo is gesloten van maandag 19 juli (week 29) tot en met maandag 2 augustus. Omwille van de feestdag van 15 augustus zal de fabriek ook gesloten zijn op maandag 16 augustus.
  • De productielocatie in Signy l'Abbaye is gesloten van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus (week 33).

Wij wensen u een goede vakantieperiode toe en blijf vooral gezond!