Eva De Smet

We staan voor u klaar deze zomer!

Zomeropening BMI Belgium
Download als .pdf
Susteren

Lopen uw dak projecten en activiteiten gewoon door deze zomerperiode? Dan staan wij voor u klaar! De klantendienst en de afdeling logistiek van BMI Belgium (Monier & Icopal) in Aalst blijven gedurende de gehele zomerperiode actief. Dagelijks staan wij voor u klaar van 08:00 uur tot 17:00 uur om uw vragen te beantwoorden en uw bestellingen te verwerken behalve op maandag 20 en dinsdag 21 juli.
 

BMI Icopal: grote bestellingen op tijd doorgeven

Ook onze productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk zijn gedurende de zomer open voor transport en afhalingen. Wél is er op een aantal locaties sprake van aangepaste productievolumes of een productiestop (Siplast Frankrijk, Icopal Nederland en Wolfin Duitsland). Heeft u in de vakantieperiode grote hoeveelheden dakbedekking (meer dan 1.000 m2) of specifieke producten nodig? Dan verzoeken wij u vriendelijk deze bestellingen zo tijdig mogelijk, minimaal 4 weken voor de benodigde levering, bij onze klantendienst te plaatsen. Op die manier kunnen we uw bestelling tijdig inplannen, op afroep zetten en leveren. Wij danken u voor uw medewerking.
 

BMI Monier

Let op: Onze Nederlandse productielocaties in Woerden, Tegelen en Susteren zijn van vrijdag 31 juli (week 31) tot en met vrijdag 7 augustus (week 32) gesloten. Er zijn dan geen afhalingen mogelijk. 
 
Wij wensen u een goede vakantieperiode toe en blijf vooral gezond!