Daisy Saeys

Hoe gaat BMI Belgium om met het Coronavirus?

BMI houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van de federale overheid nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant?
Download als .pdf
BMI Corona virus

Corona update

De gezondheid en het welzijn van onze mensen, onze klanten, leveranciers en andere relaties is het meest belangrijk voor ons. BMI houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van de federale overheid nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant?


Normaal bereikbaar

Ons kantoor in Aalst is op werkdagen nog steeds telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. De medewerkers van onze binnendienst (Icopal en Monier) helpen u graag! Uiteraard zijn op onze locatie maatregelen genomen om de veiligheid van onze bezoekers en collega’s te verzekeren.


Klantbezoeken

Het Sales team gaat vanaf vandaag terug de baan op om u te bezoeken en te helpen waar ze kunnen met uw dak projecten. Dit doen we alleen indien gewenst en in goed overleg met u, telefonisch en online contact kan nog steeds. Uiteraard zorgen we voor de correcte naleving van de aanwijzingen die de veiligheid moeten garanderen.

Leveringen/afhalen materialen

Leveringen en afhalingen vinden volgens planning plaats en worden gecommuniceerd door de Binnendienst. 

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met onze Binnendienst of ons Sales team.

 

 Samen doen wij al het mogelijke om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, voor iedereen een veilige werkomgeving te creëren én onze verplichtingen naar u zo zorgvuldig mogelijk na te komen. Wij wensen u en uw collega’s veel sterkte in deze onzekere tijden.

Bovenstaande is de situatie op dit moment. Via onze website www.bmigroup.com/be houden wij u op de hoogte van eventuele veranderingen en onze meest actuele maatregelen.


Met vriendelijke groet,
BMI Belgium                                                                     BMI Benelux
                                       
Daisy Saeys                                                                   Bert de Ru
Sales Director België                                                     Managing Director