Belgian Roof Day 2022, vakbeurs voor dakprofessionals

BMI aanwezig op dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector.

BMI aanwezig op de Belgian Roof Day 2022

Op vrijdag 21 oktober neemt BMI opnieuw deel aan de Belgian Roof Day 2022, dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector. 

Voor deze editie 2022 focust Belgian Roof Day op talloze nieuwigheden om de klimaatimpact van huizen en andere gebouwen te verminderen – info over groendaken, isolatieproducten en toepassingen voor circulair bouwen zijn er onder één dak te vinden.

De bouwsector is duidelijk klaar voor de uitdagingen van morgen.

Een bezoek aan BMI Belgium op stand 83 is een uitgelezen moment om de mogelijkheden voor platte en hellende daken te bekijken. 

Zo zijn de BMI Monier betondakpannen een milieuvriendelijke oplossing waarvan de vele voordelen nog te vaak worden onderschat. Ze bestaan uit natuurlijke grondstoffen van Belgische bodem, kennen een energiezuinig productieproces en zijn volledig recycleerbaar. 

Daarnaast kent de opmars van zonnepanelen een stroomversnelling. BMI Belgium zet daarom ook graag haar geïntegreerde zonnestroomsystemen in de kijker. 

De BMI geïntegreerde zonnestroomsystemen zitten in het dak in plaats van erop. Niet alleen duurzaam, maar vooral ook mooi !

Dit jaar vind je BMI Icopal en BMI Monier samen verenigd op stand 83. Breng ons een bezoek en kom het duurzame gamma van BMI Monier en BMI Icopal zelf ontdekken.


Meer informatie over het event lees je op de website van Belgian Roof Day.

Belgian Roof Day 2022

BMI Icopal en BMI Monier samen verenigd op stand 83. 

Breng ons een bezoek en kom het duurzame gamma van BMI zelf ontdekken.