AeroDek Unique

Stijlvolle dakafwerking
AeroDek Unique baksteenrood

Het AeroDek Unique Plus P dakpanelement heeft een glad oppervlak en geven het dak een stijlvolle uitstraling. Qua uiterlijk lijken ze op keramische dakpannen.

De letter P staat voor poedercoating, waarmee het element hoogwaardig en duurzaam is afgewerkt. De coating is opgebouwd uit 4 stappen wat zorgt voor een geweldige kleurdiepte en glans. AeroDek Unique is verkrijgbaar met een matte of hoogglans afwerking in diverse kleuren.

De elementen bestaan uit een stalen kern met een dubbelzijdig magnesium verzinkte laag (250 g/m2) om optimaal weerstand te bieden tegen barre weersomstandigheden. Bovendien zijn beide zijden voorzien van een epoxy primer voor extra bescherming tegen oxidatie. Aan de zichtzijde zijn de elementen afgewerkt met uv-bestendige, slagvaste poedercoating. Deze toplaag dient als een derde beschermingslaag van de stalen kern.

De standaard staaldikte is 0,43 mm. Enkele kleuren zijn ook verkrijgbaar met een staaldikte van 0,60 mm. Het systeem wordt geleverd met een compleet assortiment accessoires voor een regendichte bevestiging en een mooie afwerking.

Belangrijkste kenmerken

  • Regendicht

  • Stormvast

  • Geluidreducerend

Geen resultaten gevonden