AeroDek Tradition

Sterke en tijdloze dakkeuze
AeroDek Tradition Plus Provence rood

Het AeroDek Tradition dakpanelement heeft de uitstraling van traditionele keramische dakpannen. De elementen wegen echter slechts 1/8 van traditionele dakpannen en zijn geschikt voor daken met een helling vanaf 8º.

AeroDek Tradition dakpanelementen bestaan uit een stalen kern met een dubbelzijdig verzinkte laag en zijn aan beide zijden voorzien van een epoxy primer voor extra bescherming tegen oxidatie.

De elementen zijn bedekt met natuurlijk uv-bestendig steengranulaat in diverse kleuren. Dit is ingebed in hoogwaardig acrylhars, wat als een derde beschermingslaag van de stalen kern dient.

Het systeem wordt geleverd met een compleet assortiment accessoires voor een regendichte bevestiging en een mooie afwerking. AeroDek Tradition bestaat uit Alu-Zink gecoat staal van 150 g/m2 (AlZn 150g/m2). Voor extra zekerheid is AeroDek Tradition Plus verkrijgbaar. Deze variant is voorzien van Zink-Magnesium staal van 250 g/m2 (ZM 250 g/m2). De standaard staaldikte is 0,43 mm. Enkele kleuren zijn ook verkrijgbaar met een staaldikte van 0,60 mm of 0,90 mm.

Belangrijkste kenmerken

  • Beschikbaar in verschillende staaldikten

  • Beschikbaar in 8 kleuren

  • Uitstraling van een traditionele dakpan

Geen resultaten gevonden