AeroDek Robust

Natuurlijke uitstraling
AeroDek Robust Plus antiekgrijs

Het AeroDek Robust dakpanelement heeft een eenvoudige leistenen uitstraling. Dit vlakke model met geribbeld accent is afgewerkt met natuursteenkorrels en wordt regelmatig toegepast voor gebouwontwerpen waarin het gebruik van natuurlijke of specifiek lokale materialen centraal staan.

De elementen bestaan uit een stalen kern (dikte 0,43 mm) met een dubbelzijdig verzinkte laag en zijn aan beide zijden voorzien van een epoxy primer voor extra bescherming tegen oxidatie. Aan de zichtzijde zijn de elementen afgewerkt met uv-bestendige natuursteenkorrels in verschillende kleuren. Deze zijn ingebed in acrylhars wat als een derde beschermingslaag van de stalen kern dient.

Het systeem wordt geleverd met een compleet assortiment accessoires voor een regendichte bevestiging en een mooie afwerking. AeroDek Robust bestaat uit Alu-Zink gecoat staal van 150 g/m2 (AlZn 150g/m2). Voor extra zekerheid is AeroDek Robust Plus verkrijgbaar. Deze variant is voorzien van Zink-Magnesium staal van 250 g/m2 (ZM 250 g/m2).

Belangrijkste kenmerken

  • Stormvast

  • Geluidreducerend

  • Afgewerkt met natuursteenkorrels

  • Leistenen uitstraling

Geen resultaten gevonden