Stalen dakpanelementen

Weerbestendig en onderhoudsvrij met een stijlvolle uitstraling. Minimum 30 jaar productgarantie.
Alle stalen dakpanelementen
Stalen dakpanelementen

Nieuwe contactgegevens voor AeroDek

Bestelling via onze productielocatie in Herstal

Met ingang van 11 oktober 2023 behoort het gamma van AeroDek stalen dakpanelementen niet meer tot het aanbod van BMI Belgium BV.

Het plaatsen van bestellingen en het opvolgen van (technische) vragen zal vanaf nu rechtstreeks via de productielocatie in Herstal verlopen.

De contactgegevens kan u hieronder terugvinden.

Contactgegevens AeroDek

Waarom kiest u voor AeroDek?

Duurzaam

AeroDek dakpanelementen zijn gemaakt van staal, het meest gerecycleerde materiaal ter wereld. Minimaal 25% van het benodigde nieuwe staal is afkomstig van gebruikt staal. Na ontmanteling kunnen AeroDek dakpanelementen worden gerecycleerd. Bovendien zorgt de stalen kern voor een lichter gewicht en minder volume. Voor het vervoeren zijn daarom minder voertuigen nodig, wat helpt om de CO2-uitstoot en de vraag naar fossiele brandstoffen te minimaliseren.

Voor nieuwbouw en renovatie

AeroDek is ideaal voor renovatieprojecten, want dakdekkers installeren dit daksysteem over bestaande dakbedekkingen (zoals bitumen, shingles en leien). Dit bespaart tijd en kosten, die het slopen en afvoeren van het oude dak met zich meebrengen. Nog een voordeel: tijdens de montage heeft u geen last van weersinvloeden, want uw bestaande dak blijft dicht. Ook voor nieuwbouw is AeroDek een goede keuze. Dankzij het lichte gewicht kunt u besparen op de onderliggende dakconstructie.

Snelle installatie

De montage van de grote, lichte dakpanelementen gaat zeer snel en voor elke aansluiting bestaat er een passend hulpstuk. Dit maakt AeroDek niet alleen de ideale oplossing voor woningen, maar ook voor projecten met grote dakoppervlakken. Bovendien is AeroDek met zijn sterke stalen kern is een ongeëvenaarde lichtgewicht oplossing voor het dak. Door het lagere gewicht is het systeem ideaal voor renovatie op bestaande daken. Bovendien
zijn de dakpanelementen makkelijk te hanteren en te plaatsen.

Vanaf 8º dakhelling

AeroDek dakpanelementen zijn uiterst veelzijdig. Installatie is mogelijk op daken met hellingen al vanaf 8º tot op verticale oppervlakken.

Tot 40 jaar garantie op AeroDek

Tot 40 jaar garantie op AeroDek

AeroDek onderscheidt zich wereldwijd door zijn hoge kwaliteit en goede ondersteuning. Daarnaast heeft AeroDek alle testen ondergaan en beschikt het over de benodigde goedkeuringen.

AeroDek stalen dakpanelementen worden conform de strengste milieunormen geproduceerd.

Met AeroDek beschikt u decennia lang gegarandeerd over een weerbestendig en probleemloos dak. AeroDek daken zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en combineren duurzaamheid en weinig onderhoud met een esthetische uitstraling. Ze zijn daarmee onbetwist toonaangevend in de markt.

De modellen Unique Plus P en Quadro Plus P worden geleverd met een garantiecertificaat voor 30 jaar productgarantie. De modellen Tradition Plus, Firenze Plus en Robust Plus worden geleverd met een garantiecertificaat voor 40 jaar productgarantie.

30 jaar en 40 jaar productgarantie